Ontdek de voordelen

De bezoekers van uw website zullen de tool van Kapselproberen.nl erg waarderen. Niet alleen vanwege de vele ideeën die ze kunnen opdoen, maar ook omdat ze op een eenvoudige en ludieke manier hun mening kunnen vragen aan bijvoorbeeld hun ‘Facebook vrienden’.

Laat uw bezoekers direct honderden kapsels proberen op uw eigen website

Kapsalons die onze tool hebben geïmplementeerd in hun website hebben de mogelijkheid potentiële en bestaande klanten op een leuke manier te inspireren. Daarnaast is het ook nog een ijzersterke marketing tool. Wanneer een gebruiker van de tool zijn nieuwe look op bijvoorbeeld op Facebook plaatst, waarbij de naam van uw zaak vermeld zal zijn, zal dat veel likes en reacties opleveren. Dit zal resulteren in een hogere naamsbekendheid van uw kapsalon en meer traffic naar uw website.

Meer afspraken naar aanleiding van online kapsels proberen

Online kapsels proberen is natuurlijk een prachtige manier om klanten en website bezoekers te binden aan uw bedrijf. Gebruikers van de tool zullen sneller geneigd zijn om een afspraak te maken bij uw zaak naar aanleiding van het proberen van verschillende kapsels.

30 dagen vrijblijvend proberen

Wilt u zelf ervaren wat de mogelijkheden en voordelen zijn? Open dan vrijblijvend een account en probeer alle functionaliteiten 30 dagen geheel vrijblijvend. Open hieronder een gratis account.

OPEN HIER VRIJBLIJVEND EEN ACCOUNT

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de ‘kapselproberen’ tool op uw website? Stuur dan een e-mail naar info@kapselproberen.nl. Wij informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden van online ‘kapselproberen’ op uw eigen site.